Omvormers

Bij Sunexpert bieden we omvormers van de gekende merken SolarEdge en Growatt.


SolarEdge

Speciaal ontworpen om te werken met power optimizers

Speciaal ontworpen om te werken met power optimizers

SolarEdge omvormers staan bekend om hun hoge efficiëntie en zijn de perfecte omvormers bij moeilijke daken met eventuele schaduwvorming. Je kan zonnepanelen op verschillende dakvlakken en onder verschillende hoeken leggen ongeacht of er schaduw is of niet.

Elk zonnepaneel wordt aangestuurd door een eigen SolarEdge optimizer die de prestaties van elk paneel optimaliseert. Alle optimizers worden aangesloten op de SolarEdge omvormer die geavanceerde digitale regeltechniek met een doeltreffende vermogensconversie architectuur combineert om de meest optimale opbrengst te halen.

Via het monitoring platform van SolarEdge zijn alle gegevens van de panelen toegankelijk voor prestatie-analyse en het opsporen en oplossen van problemen.

 


Growatt

U wilt een goedkope set zonnepanelen die zichzelf in ca. 6 jaar terugverdient. De prijs van Growatt ligt lager dan veel andere string omvormers. De jaaropbrengst is wel ongeveer even hoog. Hierdoor verdient u de set eerder terug. Growatt staat bekend als een goede kwaliteit omvormer.

U heeft een dak zonder schaduw. De omvormers van Growatt zijn string omvormers. Dit houdt in dat de zonnepanelen in serie worden geschakeld in een string van minimaal 3 panelen.

 


Interesse?

Neem contact op voor uw gratis offerte