AEG zonnepanelen

AEG-zonnepanelen zijn gemaakt om lang mee te gaan en veilig schone energie te leveren aan huishoudelijke, commerciële en utiliteitsinstallaties gedurende hun hele levensduur. Dit is mogelijk dankzij een geavanceerd productontwerp, de nauwkeurige selectie van componenten en veeleisende productienormen.

De kwaliteitscontrole zegel

Elke stap wordt gereguleerd door een gedetailleerde lijst van kwaliteitsborgingscriteria die bepalen of het product in aanmerking komt als een AEG-zonnepaneel; naleving van deze criteria wordt regelmatig gecontroleerd door het Solar Solutions Quality Team. Na deze controle met succes te hebben doorstaan, wordt het AEG-zonnepaneel gelabeld met het kwaliteitscontrolezegel.
Van hieruit bereiken de AEG-zonnepanelen, door de handen van onze geselecteerde en betrouwbare partners van het AEG-solardistributienetwerk, de daken van de huizen van klanten en projectlocaties om te beginnen aan haar missie om schone energie te leveren voor een levensduur van 30 jaar en daarna.

Klik voor de brochure van de AEG GLAS-GLAS panelen (PDF) Klik voor de brochure van de AEG GLAS-FOLIE panelen (PDF)

AEG krijgt ‘Top Brand PV’ voor zonnepanelen in Nederland in 2022

Op basis van de resultaten van onafhankelijk onderzoek “Global PV Installer Monitor” door het wereldwijd erkende onderzoeksinstituut EUPD Research, heeft AEG in 2022 het prestigieuze “Top Brand PV Award”-zegel voor zonnepanelen in Nederland gekregen. Dit betekent dat AEG tot de top behoort merken in Nederland op het gebied van distributiebreedte en adviezen door solar installateurs. Lees hier het volledige persbericht!

AEG vermogensgarantie

Wat is vermogensgarantie voor zonnepanelen?

Misschien herken je het nog van je mobiele telefoon of andere apparaten met een accu. In het begin kun je er uren mee vooruit, maar na een paar jaar wordt dit minder. De accu gaat sneller leeg en is dus aan het verzwakken. Daarom zijn er maar weinig elektronica merken die werken met een vermogensgarantie, ook wel prestatie garantie genoemd. Het zou namelijk betekenen dat je garantie hebt op de prestaties van je apparaten.

Hoe zit het dan met vermogensgarantie bij zonnepanelen?

Een investering in zonnepanelen is voor de lange termijn. Daarom is het in de solar industrie dus gebruikelijk om als fabrikant te melden wat je vermogensgarantie op je zonnepanelen is. Uitvoerig testen bepaald deze garantie en wordt uitgedrukt in jaren. De garantie gaat om het kunnen blijven leveren van het maximale wattpiek vermogen. Meer hierover lees je in deze blog.

Ik heb een paneel zonder vermogensgarantie, kan dat?

Het niet vermelden van vermogensgarantie duidt over het algemeen op een goedkoper soort paneel. Fabrikanten van deze panelen hebben vaak te kampen met het snel teruglopen van het maximale vermogen van de panelen. Hierdoor wordt het niet vermeld.

Wat is de vermogensgarantie van AEG zonnepanelen?

Bij AEG zonnepanelen geven we per paneel duidelijk aan wat de vermogensgarantie is. De garantie kan verschillen per paneel, omdat deze soms van een ander materiaal gemaakt zijn en dus fysiek van elkaar verschillen. Zo heb je bij AEG bijvoorbeeld de keuze tussen monocrystalline en Glas-glas zonnepanelen.

De Glas-glas panelen zijn speciaal ontwikkeld voor de ruwste omstandigheden. Deze hebben dan ook de hoogste prestatiegarantie, tot wel 30 jaar. Monocrystalline en monocrystalline full black zonnepanelen hebben over het algemeen zo’n 25 jaar vermogensgarantie.

Interesse?

Neem contact op voor uw gratis offerte